Nrekiq: ZGJEDHJET MENJËHERË; Resulbegoviq: TË PËRCAKTOHET FAJI

Loro-SelimKryetari i këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq ka deklaruar që pret marrëveshjen për mbajtjen sa më parë të mbledhjes së Kuvendit me pikat e rregullta të rendit të ditës. “Unë do të insistoj që njëra nga pikat të jetë shpallja e zgjedhjeve të reja në afat sa më të shkurtë, sepse kjo është në interesin më të mirë të të gjithë qytetarëve”, tha ai për “Pobjeda”.

Dhe shefi i PSD Selim Resulbegoviq tha që pret zgjidhje të menjëhershme të situatës politike në Ulqin. “Pres që të vazhdoj diskutimi mbi punën e kryetarit të komunës dhe të përcaktohet arsyeja pse erdhi deri tek kjo krizë”, tha ai duke shtuar që kjo është situata më e keqe.

Resulbegoviq sidomos e vlerësoj si të keqe atë që Parlamenti komunal nuk mblidhet për më shumë se tre muaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do