Numri i votuesve: TË DREJTË VOTE KANË GATI 20.000 NJERËZ

zgjedhjet-izbori-kuti-kutijaKomisioni Shtetëror Zgjedhor njoftoj se është mbyllur regjistri zgjedhor për zgjedhjet presidenciale në Mal të Zi, të cilët do të mbahen me 15 Prill të vitit 2018.

Sipas këtij dokumenti, në Ulqin të dielën të drejtë vote kanë gjithsej 19.962 persona.

Kjo është për 44 më shumë se me 4 Shkurt të këtij viti, kur në këtë komunë u mbajten zgjedhjet lokale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…