Agjencia e re për patundshmëri: “NEKRETNINE UL” NË ULQIN, TIVAR DHE PRISHTINË

Këto ditë në Ulqin ka filluar punë agjencia e re “NEKRETNINE_UL”.

Ajo merret me shitjen e tokave, shtëpive, hoteleve, shtëpizave, ullishtave, banesave, vilave…

Për klientët e vet mundësojnë gjeo-shërbime falas.

Zyra në Ulqin gjendet në ndërtesën në fillim të Bulevaridt Teuta, mbi CD Shop Loud.

Përveç në Ulqin, “NEKRETNINE UL” ka zyrat e veta në Tivar dhe në Prishtinë.

Instagram: @nekretnine_ul

Youtube: nekretnine ulcinj

Facebook: nekretnine ulcinj

mail: nekretnineulcinj@hotmail.com

Kontakt:

069/692-692

067/692-692

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”