Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2021/2022

  1. Studimet themelore akademike me kohëzgjatje tre vjet:
  • Turizëm dhe hotelieri,
  • Menaxhim i punës doganore, të shpedicionit dhe agjencisë,
  • Menaxhim në turizmin nautik, sport dhe rekreacion
  • Menaxhimi dhe siguria e marinave dhe jahteve

2. Programi studimor themelor akademik Menaxhimi në turizmin nautik, sport dhe rekreacion (Modular):

  • Modul: Turizmi nautik
  • Modul: Wellness
  • Modul: Kozmetika

Të drejtë regjistrimi kanë kandidatët të cilët kanë përfunduar shkollën e mesme. Tarifa e shkollimit është 1.500,00 euro në vit. Zbritje 10% në rast pagese të çmimit të plotë. Diploma: Bachelor (BSc/BA).

3. Studimet specialistike (postdiplomike) akademike – Turizmi nautik dhe administrimi i marinave, me kohëzgjatje një vit.

Të drejtë regjistrimi kanë kandidatët që përfunduan studimet trevjeçare (180 ECTS). Tarifa e shkollimit është 1.500,00 euro në vit. Zbritje 10% në rast pagesa të çmimit të plotë. Diploma: Specialist (Spec.Sci).

Regjistrimet bëhen në orarin prej orë 09.00h deri në 15.00h në:

Ulqin, në hapësirat e Fakultetit të cilat janë në ndërtesën e Qendrës për Kulturë.

Tel: 069 440 674; 069 723 563; E – mail: fmsulcinj@gmail.com; Web: www.fms-ulcinj.me

TV Ul-info: PLAZHI I GRAVE DHE PELOIDI – PASURI NATYRORE TË ULQINIT

TV Ul-info: FAL DONATORËVE, QENDRA “SIRENA” E PËRGATITUR SA I PËRKET MASAVE MBROJTËSE

F.Mejdini: ABAZOVIQ VJEN NGA FORCAT PROGRESIVE, KAUZA E TIJ ISHTE LUFTIMI I REGJIMIT TË KORRUPTUAR

Qani  Osmani: ZGJEDHJET BRENDAPARTIAKE DHE POLITIKA KADROVIKE

Zgjedhjet brendapartiake qëndrojnë në korelacion të drejtpërdrejtë me zgjedhjet elektorale qofshin ato vendore, parlamentare ose presidenciale. Kisha thënë se zgjedhjet brendapartiake dhe zgjedhjet elektorale, për partitë politike dhe anëtarësinë e tyre paraqesin dy anë të

Qani  Osmani: ZGJEDHJET BRENDAPARTIAKE DHE POLITIKA KADROVIKE
Qani  Osmani: ZGJEDHJET BRENDAPARTIAKE DHE POLITIKA KADROVIKE

Zgjedhjet brendapartiake qëndrojnë në korelacion të drejtpërdrejtë me zgjedhjet elektorale qofshin ato vendore, parlamentare ose presidenciale. Kisha thënë se zgjedhjet brendapartiake dhe zgjedhjet elektorale,

Muhamed Ukoshata: HAFIZI MË I RI NGA MALI I ZI
Muhamed Ukoshata: HAFIZI MË I RI NGA MALI I ZI

Pas përvetësimit të plotë të librit të shenjtë (mësimit përmendësh), 14 vjeçari Muhamed Ukoshata, u shpall Hafiz i Kuran-it. Mësimet i ka kryer në Shkodër  aty ku aktualisht është duke ndjekur edhe mësimet

Shtëpia e Shëndetit: NË ULQIN RRETH 8.000 TË VAKSINUAR, AKOMA AS GJYSMA E POPULLËSISË
Shtëpia e Shëndetit: NË ULQIN RRETH 8.000 TË VAKSINUAR, AKOMA AS GJYSMA E POPULLËSISË

Nga Shtëpia e Shëndetit në Ulqin kanë njoftuar se situata epidemiologjike në këtë qytet është stabile, por nevojitet kujdes. Siç theksohet, numri i të vaksinuarve është rreth 8.000, mirëpo cekin që kaq

Gazmend Çitaku: BOJKU CITY
Gazmend Çitaku: BOJKU CITY

Ndoshta jam pak subjektiv por unë mendoj se Ulqini jo që është perlë por edhe rrethina e tij është e jashtëzakonshme.  Kohën e lirë mundohem që sa më shumë t’ia kushtoj ambientit dhe hulumtimeve kulturo

Sukubinë: NË AUTOMJET GJENDET SASI E MADHE E KANABISI
Sukubinë: NË AUTOMJET GJENDET SASI E MADHE E KANABISI

Zyrtarët e Njësisë Doganore në Sukubinë në koordinim me Drejtorinë e Policisë parandaluan kontrabandën e lëndëve narkotike, njoftoi Drejtoria e të Ardhurave dhe Doganave të Malit të Zi. Siç thuhet, gjatë