Komuna: KONKURS PËR HARTIMIN E ZGJIDHJES ARKITEKTONIKE

Komuna e Ulqinit ka shpallur konkursin për punimin e zgjidhjes ideore arkitektonike për pjesën të ndryshimeve dhe plotësimeve të Planit Detal Urbanistik “Ulqin-qytet” për lokalitetin e Ranës, i cili përfshin hapësirën “Plloça “ , një pjesë të rrugës Ali Riza Ulqinaku, rruga 26 Nëntori, me pjesën e sipërme dhe një pjesë të rrugës të sapoformuar nr.1 me hapësirën e ndërtuar nën Plloç, në pjesën e poshtme të parking hapësirës dhe PU 126.
„Bletarët e Ulqinit“: „DITËT E MJALTIT“ EDHE NË ULQIN
„Bletarët e Ulqinit“: „DITËT E MJALTIT“ EDHE NË ULQIN

Shoqata “Bletarët e Ulqinit” kanë deklaruar gatishmërinë që në gjysmën e dytë të këtij muaji të organizojnë manifestimin “Ditët e Mjaltit“. Siç kanë thënë, janë bërë kontakte me Organizatën Turistike dhe

Plazha i madhe: U MBYT NJË DJALË NGA KOSOVA
Plazha i madhe: U MBYT NJË DJALË NGA KOSOVA

Plazha e Madhe po merr viktima edhe këtë vit. Siç njofton Prokuroria e Shtetit, të mërkurën është mbytur një djalë njëmbëdhjetë vjeçar nga Prizreni. “Sipas urdhrit të Prokurorisë është kryer autopsia dhe

Katër skenarët që e presin Malin e Zi: Intervistë me ministrin Fatmir Gjeka
Katër skenarët që e presin Malin e Zi: Intervistë me ministrin Fatmir Gjeka

Marrëveshja shumë e përfolur mes Qeverisë së Malit të Zi dhe Kishës Ortodokse Serbe e cila u nënshkrua më 3 gusht mund të jetë shkas që vetëm pas tre muajve të rrëzohet Qeveria e udhëhequr nga Drian Abazoviç,

Art Club: Ismail Doda – Përurimi i librit “Balada popullore…” – Njoftim për media
Art Club: Ismail Doda – Përurimi i librit “Balada popullore…” – Njoftim për media

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Bashkësinë Lokale – Ostros do të organizojnë përurimin e librit “Balada popullore të shqiptarëve në Malin e Zi” të autorit Ismail Doda.

Ulqin: PRONAR I “HILTONIT” NË PODGORICË DO TË NDËRTON HOTEL EKSKLUZIV NË SHTOJ
Ulqin: PRONAR I “HILTONIT” NË PODGORICË DO TË NDËRTON HOTEL EKSKLUZIV NË SHTOJ

Kompania “Normal Company” nga Podgorica ka marrë miratimin për ndërtimin e kompleksit turistik në Shtoj. Është një kompani që është pronare shumicë e hotelit ekskluziv “Hilton” në Podgoricë. Së shpejti