Organizata Turistike: APEL PËR PARAQITJEN E MYSAFIRËVE

Te nderuar bashkëqytetar, sezona verore ka filluar.

Ne si Organizate gjate ketyre muajve jemi munduar maksimalisht qe oferten e qytetit tone ta bejmë sa me joshese per te gjithe te interesuarit ne regjion dhe me gjere. Numri i madhe i vizitave ne rajon, Kosove, Maqedoni e Veriut, Shqiperi, Bosne dhe Hercegovin dhe Serbi, si dhe ardhja e nje numri te madhe te gazetareve ne Ulqin per tu njoftuar per se afermi me bukuritë dhe oferten turistike te Ulqinit si dhe manifestimet: Pro Beach Soccer per gazetaret sportive te regjionit si dhe „Netet e klipit shqiptar“, Ulqinin e kan promovuar ne menyren me te bukur te mundeshme.

Rezultat i të gjitha këtyre aktiviteteve është dhe numer i konsiderueshem i mysafirëve që nga ditët e para të majit dhe tani në qershor. Jemi optimist se do te kemi nje sezon te suksesëshme për të gjithë .

Duhet të cekim që për shkak të situatës së krijuar nga Pandemia Covid19 dhe dështimit të sezonit të kaluar  kemi qen tolerant në kontrollën e paraqitjes së mysafirëve.

Situata nga tani do të ndryshoi dhe për atë apelojm te të gjithë qiradhanësit që të bëjn paraqitjen e mysafirëve.

Ju informojmë që Info Punktet e OT-se në:

  • Plazhin e vogel –H.A.Ulqinaku -067-067-544
  • Te shtepia e mallërave –bul. GJ.K.Skenderbeu-067-067-543
  • Te stacioni i autobuseve-Bul.Sami Frasheri -067-067-545
  • Ne Gjeran 2 –Bul.Teuta – 067-067-546
  • Ne Qender te Shtojit -067-067-547 dhe
  • Plazha e madhe Imperial hotel – 067-067-549,janë te hapur  cdo ditë nga ora- 07,00h – 20,00h.

Shumë shpejt do te hapen dhe infopunktet e reja nëpjesë  tjera të qytetit ,Pinjesh-rruga e Kosovës, te shkolla Boshko Strugar, në Gjerana bul.Teuta, në hyrje në Adë të Bunes, në Shtoj-hyrja ne plazhin Copacabana dhe ne Kruç.

Për detale me te hollësishme do ju informojme me kohe.

DREJTORI

GZIM HAJDINAGA

TV Ul-info: PLAZHI I GRAVE DHE PELOIDI – PASURI NATYRORE TË ULQINIT

TV Ul-info: FAL DONATORËVE, QENDRA “SIRENA” E PËRGATITUR SA I PËRKET MASAVE MBROJTËSE

F.Mejdini: ABAZOVIQ VJEN NGA FORCAT PROGRESIVE, KAUZA E TIJ ISHTE LUFTIMI I REGJIMIT TË KORRUPTUAR

Dr G.Karamanaga: In memoriam Hysein-Ceno Kapllanbegu (1929-2021)
Dr G.Karamanaga: In memoriam Hysein-Ceno Kapllanbegu (1929-2021)

Në moshën 92 vjeçare ndërroi jetë Hysein Ceno Kapllanbegu. Ishte i lindur në Ulqin, ku edhe kaloi trë jetën e tij të gjatë. Ka punue edhe në Perast. Në shitoren “Napredak” të Gjakovës ka kalue kohën e

Qani  Osmani: ZGJEDHJET BRENDAPARTIAKE DHE POLITIKA KADROVIKE
Qani  Osmani: ZGJEDHJET BRENDAPARTIAKE DHE POLITIKA KADROVIKE

Zgjedhjet brendapartiake qëndrojnë në korelacion të drejtpërdrejtë me zgjedhjet elektorale qofshin ato vendore, parlamentare ose presidenciale. Kisha thënë se zgjedhjet brendapartiake dhe zgjedhjet elektorale,

Muhamed Ukoshata: HAFIZI MË I RI NGA MALI I ZI
Muhamed Ukoshata: HAFIZI MË I RI NGA MALI I ZI

Pas përvetësimit të plotë të librit të shenjtë (mësimit përmendësh), 14 vjeçari Muhamed Ukoshata, u shpall Hafiz i Kuran-it. Mësimet i ka kryer në Shkodër  aty ku aktualisht është duke ndjekur edhe mësimet

Shtëpia e Shëndetit: NË ULQIN RRETH 8.000 TË VAKSINUAR, AKOMA AS GJYSMA E POPULLËSISË
Shtëpia e Shëndetit: NË ULQIN RRETH 8.000 TË VAKSINUAR, AKOMA AS GJYSMA E POPULLËSISË

Nga Shtëpia e Shëndetit në Ulqin kanë njoftuar se situata epidemiologjike në këtë qytet është stabile, por nevojitet kujdes. Siç theksohet, numri i të vaksinuarve është rreth 8.000, mirëpo cekin që kaq

Gazmend Çitaku: BOJKU CITY
Gazmend Çitaku: BOJKU CITY

Ndoshta jam pak subjektiv por unë mendoj se Ulqini jo që është perlë por edhe rrethina e tij është e jashtëzakonshme.  Kohën e lirë mundohem që sa më shumë t’ia kushtoj ambientit dhe hulumtimeve kulturo