Supermarketi SARS: AKSIONI YNË I RADHËS, PËR JU

Na vizitoni këtë javë dhe shfrytëzoni aksionin që përgatitëm për ju.

Aksioni për artikujt e afishuar vlen nga data 27 janar (e enjte) deri të dielën, më 30.01.

Mundësojmë dërgesën falas në adresën tuaj. Na kontaktoni në numrin e telefonit 067 040 016.

Blini më shumë, paguani më pak!

Për çdo faturë më të lartë e 12 euro, fitoni 3% zbritje!

Me ne fitoni më shumë!

Mirë se vini në SARS!

Ulqin: QYTETARË NDERI STEINACKER, BEQIRAJ DHE DOBRECI

Ish-ambasadorja gjermane në Mal të Zi Gudrun Elizabeth Steinacker, kryetari i Shoqatës së Ulqinakve në Durrës Zyhni Beqiraj dhe (postmoretm) prof. dr Sim Gjon Dobreci do të shpallen qytetar nderi të Ulqinit, mëson Portali Ul-info.

Ulqin: QYTETARË NDERI STEINACKER, BEQIRAJ DHE DOBRECI
Ulqin: QYTETARË NDERI STEINACKER, BEQIRAJ DHE DOBRECI

Ish-ambasadorja gjermane në Mal të Zi Gudrun Elizabeth Steinacker, kryetari i Shoqatës së Ulqinakve në Durrës Zyhni Beqiraj dhe (postmoretm) prof. dr Sim Gjon Dobreci do të shpallen qytetar nderi të Ulqinit,

Me rastin e Ditës së Komunës: U MBAJT KONCERTI I SHKOLLËS FILLORE PËR MUZIKË DHE BALET
Me rastin e Ditës së Komunës: U MBAJT KONCERTI I SHKOLLËS FILLORE PËR MUZIKË DHE BALET

Të mërkurën në Galerinë e Qendrës për kulturë në Ulqin është mbajtur koncerti tradicional i nxënësve të Shkollës fillore për muzikë dhe balet. Siç tha drejtoresha e këtij institucioni, Fatime Katana Buzuku,

Supermarketi SARS: Ejani edhe këtë të diel dhe kaloni mirë!
Supermarketi SARS: Ejani edhe këtë të diel dhe kaloni mirë!

Na vizitoni dhe përfitoni nga oferta më e mirë që kemi përgatitur për ju! Promovimi është i vlefshëm në të gjitha marketët e SARS-it. Promovimi për produktet e theksuara vlen deri më 08.04. (e shtune).

Komuna: PROGRAMI PËR DITËN E KOMUNËS
Komuna: PROGRAMI PËR DITËN E KOMUNËS
Ulqin: TË SHTUNËN DITA E KOMUNËS
Ulqin: TË SHTUNËN DITA E KOMUNËS

Sipas Statutit të Vetëqeverisjes Lokale, Dita e Komunës së Ulqinit festohet të shtunën e parë të muajit prill, që do të thotë se sivjet do të jetë më 1 prill. Me këtë rast gjatë kësaj jave do të organizohen