Supermarketi SARS: ÇDO AKSION MË I MIRË NGA I KALUARI

Këtë aksion, thjesht, duhet ta shfrytëzoni!

Aksioni për artikujt e afishuar vlen nga data 3 shkurt (e enjte) deri të dielën, më 06.02.

Mundësojmë dërgesën falas në adresën tuaj. Na kontaktoni në numrin e telefonit 067 040 016.

Blini më shumë, paguani më pak!

Për çdo faturë më të lartë e 12 euro, fitoni 3% zbritje!

Me ne fitoni më shumë!

Mirë se vini në SARS!

Botim i ri: SHKOLLA SHQIPE NË ULQIN – Historiku dhe veteranët
Botim i ri: SHKOLLA SHQIPE NË ULQIN – Historiku dhe veteranët

Këto ditë doli nga shtypi libri i ri të autorëve Hajro Ulqinaku dhe Gani Karamanaga.   PARATHËNIE Shqiptarët të administruar nga Mali i Zi, nga viti 1878 e këndej kanë qenë me pasoja të rënda për të gjithë

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 23 dhe 24 janar, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: në periudhën prej ores 8 deri

Policia Komunale: RRËNOHET EDHE NJË OBJEKT I PALIGJSHËM NË PRONËN E KOMUNËS (video)
Policia Komunale: RRËNOHET EDHE NJË OBJEKT I PALIGJSHËM NË PRONËN E KOMUNËS (video)

Policia komunale sot ka rrënuar një objekt pa leje në Ullisht të Ulqinit, afër Çinarit. Objekti është ndërtuar para disa vitesh në tokën komunale, ku duhet të kaloj rruga e cila të çon në Qytet dhe Liman.

Ministria e Kulturës dhe Medias: PËLQIMI PËR SKËNDERBEUN, GJ. BUZUKUN, ALI ULQINAKUN, DR RESULBEGUN…
Ministria e Kulturës dhe Medias: PËLQIMI PËR SKËNDERBEUN, GJ. BUZUKUN, ALI ULQINAKUN, DR RESULBEGUN…

Ministria e Kulturës dhe Medias e Malit të Zi, me kërkesë të kryetarit të Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, miratoi propozimin për ngritjen e memorialit në këtë komunë për vitin aktual. Ky akt parashikon

Policia komunale: HEQEN THEMELET TË NDËRTUARA NË TOKËN E KOMUNËS NË QENDËR TË SHTOJIT
Policia komunale: HEQEN THEMELET TË NDËRTUARA NË TOKËN E KOMUNËS NË QENDËR TË SHTOJIT

Pjesëtarët e Policisë Komunale rrënuan sot themelet e një objekti pa leje që ishte dashur të ndërtohej në tokën komunale në qendër të Shtojit, njoftohet Portali Ul-info nga ky organ. Komuna e Ulqinit do