Supermarketi FRANCA: INAUGURIMI I OBJEKTIT TË RINOVUAR TE STACIONI I AUTOBUSVE

Inaugurim festiv i super-marketit “Franca” tek Stacioni i autobusëve, më 06 Prill në orën 08.00.

Me rastin e inaugurimit, blerësit do të kenë disa ditë me ulje çmimesh si dhe paketa dhuratash.

– Të Mërkurën, në ditën e inaugurimit, do të bëjmë zbritje 15% për të gjitha produktet e blera, si dhe 200 blerësve të parë do tu jepen paketa dhuratë.
– Të Enjten, do të bëjmë zbritje 15%, si dhe 100 blerësve të parë do tu jepen paketa dhuratë.
– Të Premten, për llogaritë më të mëdha se 10 euro do të jepet paketë dhuratë.
– Të Shtunën, do të bëhet zbritje 10% për të gjitha produktet e blera dhe çdo blerje e 100-ë do të jetë FALAS.

Mos e humbni rastin të na vizitoni dhe të bëni kursim të shkëlqyer!
Mirë se të na vini!

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…