Ulqin: MOBILJE NË SHITJE

Dhomë gjumi (krevet komode dhe ormar pa dushek) – 550 Euro

Dhoma fjetje për fëmi (2 ormar 2 kreveta dhe 2 dyshekë) – Euro 600.

Kurse ormari i cili vjet është blerë 965, tani vetëm 700 euro.

Të gjithë mobiljet janë ne gjendje shumë te mirë.

Për më shumë informata mundeni të më kontaktoni në numër 069 443 990.

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…