OJQ “Horizonti i ri”: PREZANTOHET HULUMTIMI PËR TË RINJTË

Horizonti i riOrganizata e shoqërisë civile “Horizonti i ri” ka prezantuar sot rezultatet e hulumtimit të problemeve dhe nevojave të të rinjve në komunë të Ulqinit, i cili është kryer në periudhën qershor-gusht 2014.

Rezultatet e hulumtimit me mjeshtëri i prezantuan aktivistet e reja – pjesëmarrëset e projektit: Herolinda Gjelosheviq, Renata Blenishta, Adrijana Hoxha dhe Slagjana Knezheviq.

Në emër të administratës lokale gazetarëve iu drejtua nënkryetari i komunës Adrijan Mavriq, i cili shprehu bindjen që të gjithë subjektet politike në fund të vitit do ta votojnë në Kuvend Planin lokal të aksionit për të rinjtë në këtë komunë.

Përndryshe, këtë projekt e financon Bashkimi evropian, nëpërmjet Delegacionit të vet në Podgoricë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…