Online peticioni: TË SHFUQIZOHET NP “TË MIRAT DETARE”

Bokeski forumForumi i Bokës (Bokeški forum) ka iniciuar sot nënshkrimin e peticionit online për shfuqizimin e NP “Të mirat detare”.

Siç transmeton Boka news, kjo parti lokale e cila ka këshilltarin në Kuvendin komunal të Tivatit është kritik i ashpër i mënyrës se si Qeveria e Malit të Zi në mënyrë të centralizuar, nëpërmjet Ministrisë së zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit dhe NP “Të mirat detare” nga Budva menaxhon resurset më me vlerë në komunat bregdetare – detin dhe bregdetin.

“Ftojmë të gjithë qytetarët e Bokës, bregdetit dhe Malit të Zi që të nënshkruajnë peticionin për shfuqizimin e NP“Të mirat detare” për shkak të marrëdhënies së saj ndaj bregdetit, banorëve dhe sjelljes nënshtruese ndaj manjatëve të përshtatshëm politik”, tha kryetari i FB, dr. Andrija Petkoviq.

Peticionin mund ta plotësoni në linkun:  http://bokeskiforum.me/peticija-bokeskog-foruma/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE
Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE

Qeveria e Malit të Zi do të mbajë një seancë të përbashkët me qeverinë shqiptare në fund të këtij muaji, mëson Portali Ul-info. Siç pritej, me atë rast në Podgoricë do të nënshkruhen më shumë se 10 marrëveshje

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin. “Kjo

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 6 dhe 7 shkurt, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: të hënën: në periudhën prej orës

Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT
Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT

Në fillim të Plazhit të Madh, në një sipërfaqe prej rreth 81 mijë metrash katrorë, do të ndërtohet një port peshkimi. Porti do të do të ketë dedikim të përzier, gjëgjësisht do të ketë 60  vende ankorime

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit Balt Tour 2023, i cili do të mbahet në Riga nga data