ONT: HAJDINAGA ANËTARË I KËSHILLIT EKZEKUTIV

Gezim HajdinagaIsh kryetari i komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga është anëtarë i ri i Këshillit ekzekutiv të Organizatës nacionale turistike të Malit të Zi (ONT MZ).

Ai në këtë funksion, me propozim të Ministrisë së zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit është zgjedhur në Kuvendin e ONT, i cili është mbajtur fundjavën e kaluar në hotelin “Palas” në Petrovac.

Pro emërimit të Hajdinages kanë votuar dhe përfaqësuesit e Organizatës turistike të Ulqinit.

Këshilli ekzekutiv i ONT të Malit të Zi numëron pesë anëtarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…