Opozita: CUNGU HUMBI PËRKRAHJEN, PDS E MBRON

Opstina-UlcinjKryetari i Klubit të këshilltarëve të Partisë socialiste popullore Andrija Qetkoviq ka thënë që në Ulqin më nuk dihet kush është pushtet, e kush opozitë. “Nuk mbahet mend në praktiken politike që një parti opozitare ka mundësin, e nuk dëshiron ti shkarkoj kundërshtarët politik. Kjo më së miri shihet në shembullin e PDS-ës i cili nuk dëshiron të përkrah iniciativën për shkarkimin e kryetarit të komunës”, tha ai dhe vlerësoi që “PDS dhe Forca planifikojnë të ndajnë tortën e pushtetit në Ulqin”.

Dhe kryetarja e Klubit të Unionit Demokratik të Shqiptarëve Hatixha Gjoni mendon që me qëndrimet dhe pozicionimin e vet PDS ka treguar që më shumë është në anën e Cungut. “Këto qëndrime janë sigurisht që kanë një arsye, gjegjësisht janë të motivuar me dëshirën për rikomponim në skenën politike”, tha ajo duke shtuar që Cungu e ka humbur përkrahjen.

Ajo theksoj që shtrohet pyetja a është kryetari i tanishëm i komunës legjitim apo jo. “Pikërisht për këtë arsye duhet të flitet në Kuvend”, tha Gjoni.

Dhe këshilltarja e Frontit Demokratik Lilana Gjurashkoviq pohon që për këtë gjë duhet të hapet diskutimi në Parlamentin komunal.  “Ato që ikin nga diskutimi përball qytetarëve të cilët i zgjodhën nuk meritojnë më përkrahjen e tyre”, vlerësoi ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe kanë një histori prej së

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin
Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe

Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23
Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23

Fakulteti i Studimeve të Biznesit Mesdhetar në Ulqin bëri të ditur se janë në vazhdim regjistrimet në studimet themelore akademike për vitin 2022/23. Siç thuhet, të gjitha informacionet mund të merren

Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA
Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA

  Komuna e Ulqinit njoftoi se të premten do të fillojë asfaltimi i rrugëve të gërmuara, i cili do të zgjasë disa ditë. Vetëqeverisja lokale u ka kërkuar falje qytetarëve që kanë vuajtur nga kjo situatë,

CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 24 qershor, në periudhën prej orës 08 deri në 14,30, pa energji elektrike do të jetë pjesa e Qytetit përballë

Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR
Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR

  Zyrtari i lartë i Partisë Demokratike, Beqir Sella, është kandidat për nënkryetar të Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Ai është deputet i asaj partie në Kuvendin komunal dhe kryen edhe