Opozita me një fjalë: PUSHTETI NË ULQIN FAJTOR PËR MUNGESËN E UJIT

“Siç duket, ky pushtet nuk mendon as për mysafirë dhe as për qytetar, e më së paku për turizëm”, ka deklaruar kryetari i Këshillit komunal të PDS-së Loro Nrekiq. Ai për “DAN” tha që “funksionarët komunal janë ulur nën hije të madhe dhe presin që dikush tjetër të ju zgjidh problemet”. “Nga kjo nuk ka asgjë, sepse te ato asgjë nuk funksionon siç duhet”, shtoi ai.

Sipas fjalëve të deputetes të Frontit demokratik Lilana Gjurashkoviq, nga grindjet e mëdha politike në komunë kanë harruar që ekzistojnë për qytetarë.

Udhëheqësi i Partisë socialiste popullore në Ulqin Andrija Qetkoviq tha që kjo situatë është e pritshme duke pas parasysh situatën në NL “Ujësjellës dhe kanalizime”. “Ne kemi paralajmëruar që këto probleme mund të ndodhin dhe ofruam zgjidhje. Tani jemi aty ku jemi, ndërsa përgjegjësi për situatën e krijuar kanë udhëheqësit e komunës dhe të kësaj ndërmarrje publike”, është i bindur Qetkoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e

Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS
Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS

Shiu i dendur që ka rënë ditëve të fundit ka depërtuar në të gjitha pjesët e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin, si dhe në shumë pjesë të objektit të Qendrës së Kulturës. “Fondi i librave, inventari i Bibliotekës,

Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË
Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË

Nënkryetari i Komnës së Ulqinit Beqir Sellaj dhe nënkryetarja e Bashkise së Tiranës znj. Keti Luarasi morrën pjesë sot në ndeshjen miqësore ndërmjet KK Ulcinj dhe KS Tirana U 18, ku djelmoshat tane korren

G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin
G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin

Rrëfimi 1 Ardhja në Ulqin Shtëpia e parë e Cafo Begut, ndodhej në Ranë. Ka qenë shtëpi e madhe, me verandë druri, me pamje kah deti. Kjo shtëpi, pas tërmetit 1979, u dëmtua shumë dhe u rrënua. Kujtimet

Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË
Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË

Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 040 016 Akcioni zgjat deri të dielën, me 27 nëntor.