Opozita: OBSTRUKSION PERMANENT PËR SHKAK TË INTERESAVE PERSONALE

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjKryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari deklaroi se koalicioni i madh i cili mban pushtetin në Ulqin është një nga zgjidhjet më të këqija për këtë Komunë.

Ai tha se Ulqini në këtë përbërje politike vetëm shkon mbrapa. „Që dikush bënë obstruksion është vetëm pohim i tezës që bazë e këtij koalicioni janë interesat personale“, theksoi Bajraktari për „Vijesti“.

Sipas fjalëve të kryetarit të Këshillit Komunal të Partisë Socialdemokrate Naser Resulbegoviq, karakteristika bazë e shumicës momentale parlamentare është obstruksioni permanent i punës nga ana e vet përbërësve të koalicionit qeverisës. „Rrengjet dhe dredhitë e tyre të ndërsjella dhe pafund rezultuan me bllokimin total të punës së pushtetit ekzekutiv dhe ligjvënës dhe joefikasitetin ekstrem në drejtimin e realizimit të funksioneve bazë të vetëqeverisjes lokale“, vlerësoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer