Opozita për rastin Shas: TË BEFASUAR NGA AKUZAT RECIPROKE

Opstina-UlcinjKryetari i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar që është i habitur me të dhënat dhe akuzat që i ka paraqitur kryetari i komunës Nazif Cungu dhe nënkryetari i komunës Selim Resulbegoviq. Ai tha që në vitin 2009 kryetari i atëhershëm i komunës Gëzim Hajdinaga ka pru vendimin për punimin e Studimit lokal të lokalitetit për vendbanimin ekoturistik Shas. “Në atë kohë isha nënkryetar i komunës dhe e di që mbas dhënies së pëlqimit nuk jemi marr me detaje, gjegjësisht përfshirjen dhe sipërfaqen. Nuk e di a kishte në ndërkohë ndryshime dhe shkelje të ligjit dhe nuk dëshiroj të jap vlerësime paushall”, tha Zenka për “Dan”.

Kryetari i Këshillit komunal të PSP-së Andrija Qetkoviq ka thënë për këtë gazetë që ky rast ka dëshmuar vlerësimet e kësaj parti që pushteti komunal është zhytur në korrupsion. “Ky nuk është i vetmi tjetërsim i pronës shtetërore në Ulqin, sepse ka shumë. Sipas disa treguesve janë tjetërsuar rreth dy milion metër katror të pronës shtetërore. Janë shumë indikative shkrimi i pronës në Lima dhe intervenimet e ndryshme në plane të cilat ishin nën kompetencat e PSD-së”, tha ai.

Qetkoviq shtoi që karakteristikat e këtij pushtetit, por edhe i shumicës së pushteteve të kaluara në Ulqin ishte korrupsioni, nepotizmi dhe keqpërdorimi i pozitës zyrtare, kështu që, siç shtoi, të gjithë që përcjellin skenën vendore nuk mund të jenë të befasuar me akuzat e partnerëve të deridjeshëm të koalicionit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjekë Gjonaj: SHKA “Tradita”, prezantuese e denjë e vlerave autoktone trashëgimore të Anës së Malit
Gjekë Gjonaj: SHKA “Tradita”, prezantuese e denjë e vlerave autoktone trashëgimore të Anës së Malit

Me këtë emër, në kuadër të Biznis Klubit “Ana e Malit”( BKA-së) në vitin 2013 u themelua ky ansambël me qëllim ruajtjen dhe kultivimin e vlerave kulturore dhe artistike të zonës së Anës së Malit. Kryetari

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 10 shkurt, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: një pjesë

Presidentja e Kosovës Osmani Sadriu: NË ULQIN NDIHEMI SI NË SHTËPINË TONË
Presidentja e Kosovës Osmani Sadriu: NË ULQIN NDIHEMI SI NË SHTËPINË TONË

“Në Ulqin ndihemi si në shtëpinë tonë. Falënderoj të gjithë ata që hapën shtëpitë dhe zemrat e tyre për mërgimtarët nga Kosova në vitin 1999”, tha Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu.

Ulqin: PARALAJMËRIM I ARDHJES TË ZINXHIRIT GJERMAN TË SUPERMARKETËVE
Ulqin: PARALAJMËRIM I ARDHJES TË ZINXHIRIT GJERMAN TË SUPERMARKETËVE

Zinxhir i njohur i dyqaneve ushqimore “Lidl” është i interesuar për hapjen e një objekti në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Me këtë rast, drejtuesit e asaj kompanie kanë biseduar me kryetarin e Komunës së

Ana e Malit: Filloi ndërtimi i Qendrës së Komunitetit në Krythë
Ana e Malit: Filloi ndërtimi i Qendrës së Komunitetit në Krythë

Me date 2 shkurt 2023 është bërë betonimi i pllakës së Qendrës së Komunitetit Krythë. Ky projekt është një investim që po mbulohet në tërësi nga diaspora e ketijë komuniteti. Objekti ka një sipërfaqe mbi