Organizata e të verbërve për Tivar dhe Ulqin: ASNJË CENT NGA KOMUNA E ULQINIT

Ulcinj,_Montenegro_-_Sept._2010Kryetari i organizatës së të verbërve për Tivar dhe Ulqin Veselin Joketiq ka deklaruar që nga komuna e Ulqinit kjo organizatë nuk fiton asnjëfarë mjetesh.

Ai tha që komuna e Ulqinit për çdo vit bënë thirrje publike për ndarjen e mjeteve organizatave joqeveritare, por kjo OJQ nuk ka të drejtë për ato mjete sepse nuk e ka selinë në Ulqin.

Organizata e të verbërve për Tivar dhe Ulqin ka 73 anëtarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…