Organizata turistike: Festa fillon me Ledrin dhe Kidën dhe kulmon me koncertin e Hari Mata Harit

Përfaqësuesit e Organizatës Turistike – Ulqin po qëndrojnë për vizitë zyrtare në Prishtinë me qëllim promovimin e ofertës së sivjetshme turistike.

Tradicionalisht tashmë sezoni turistik në Ulqin shpallet i hapur ditët e para të muajit maj kur edhe mund të vihet re fluksi më i madh i turistëve në këtë qytet.

Edhe këtë vit është menduar për organizimit e aktiviteteve me rastin e hapjes së sezonit.

Ajo që tashmë është bërë publike nga organizatorët është mbajtja e dy koncerteve të mëdha ku protagonistë në natën e parë do të jenë artistët kosovarë Ledri dhe Kida, përderisa nata kulmuese e kësaj feste i është besuar këngëtarit boshnjak të njohur si Hari Mata Hari, me koncertin e parashikuar me për me datë 20 maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…