Organizata Turistike: FILLOJNË PUNË PIKAT INFORMUESE

Turisticki punkt, Pika turistikeNga Organizata Turistike (OT) Ulqin njoftohet se këtë javë do të fillojnë punë pikat informuese të këtij institucioni.

Siç theksohet, në fillim do t’i jepen informatat turistëve dhe vizitorëve.

“Duke u këshilluar me Ministrinë e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit dhe Organizatën Nacionale Turistike do të vendosim kur do të fillojë evidentimi i mysafirëve dhe pagesa e taksës së banimit”, shtohet nga OT Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…