Organizata turistike: Hoxhiq priti ambasadoren e Republikës së Kosovës në Mal të Zi

Drejtori i Organizatës turistike të Ulqinit, Qazim Hoxha priti sot ambasadorën e Republikës së Kosovës në Mal të Zi, Ariana Zherka Hoxha.

“Gjatë takimit u diskutua për zhvillimin e sezonit turistik të sivjetmë, duke marrë parasysh faktin se mysafirët nga Kosova përbëjnë rreth 35 për qind të numrit të përgjithshëm të turistëve në rivierën e Ulqinit”, thuhet në njoftim.

Siç u tha, bashkëbiseduesit u pajtuan se ka hapësirë ​​të gjerë për përmirësimin e bashkëpunimit ndërmjet Ulqinit dhe Kosovës në planin ekonomik dhe kulturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…