Organizata turistike: KONCERTI I LEDRI VULËS DHE KIDËS ME 19 MAJ

Nga Organizata turistike njoftuan se do të shtyhet koncerti i Ledri Vulës dhe Kidës i cili ishte i planifikuar me 12 maj.

Shtohet se për shkak të kushteve të keqija atmosferike koncerti do të mbahet me 19 maj në Ranë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci