Organizata turistike: MBI 700 MYSAFIRË NË HOTELET E ULQINIT

Në rivierën e Ulqinit në mesin e muajit prill është regjistruar një numër i madh i vizitorëve, njofton Organizata Turistike.

Siç thuhet, këto ditë në Ulqin po pushojnë 1846 mysafirë dhe pothuajse të gjithë janë të huaj.

Numri më i madh i turistëve, 1139, qëndrojnë në akomodime private, ndërsa 707 në hotele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…