Organizata turistike: TË GJITHË PËR TURIZËM

Ulqini tradicionalisht si çdo vit bënë hapjen e sezonit turistik me 1 maj dhe kjo datë rezulton që sa vite si fillimi i sezonit, ku secili hotel, secili objekt hap dyert e veta për turistët e pare ne qytetin tone.

Edhe ne si Organizatë turistike vazhdojmë në frymën e aktiviteteve të shumta kulturore, zbavitëse dhe sportive ku në kuadër të manifestimit “Të gjithë për turizëm”, do të mbahen koncerte të shumta duke filluar nga 12 maj me koncertin e Ledri Vulës dhe Kidës, si dhe David Dreshaj dhe DJ Danko.

Me 13 maj do te performojë grupi Sevdah baby dhe Ivana Vladoviq, ndersa me 20 maj në Ulqin do të mbahet koncerti i grupit të njohur nga Bosnja dhe Hercegovina, Hari Mata Hari, i cili edhe karierën e vet muzikore e ka filluar në vitin 1985 pikërisht në qytetin e Ulqinit.

Ftojmë të gjithë qytetaret të na bashkëngjiten në këto ditë festive ku gjatë tërë muajit do te kemi edhe shumë aktivitete siç janë Teqballi në Ulqin, Pranvera në Anë të Malit, Netët e klipit shqiptar, si dhe shumë e shumë evente të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…