Organizata turistike Ulqin: Dy të shtune me radhë, spektaklë në Bunë

Ulqini ju fton në një manifestim unik akustiko-muzikor i cili do të mbahet në grykëderdhjen e lumit Buna me fillim në ora 20:00, të shunën, më 29.07.2023 dhe 05.08.2023 (“Bojanovanje”).

Më 29.07.2023 do të performojnë këngëtarja nga Ulqini Eliza Markiq dhe Amira Medunjanin, këngëtarja e njohur me zë magjik nga Sarajeva, ndërsa më 05.08.2023 do të performojnë grupet Lanterna dhe Ljetno Kino bend.

Ngjarja është unike në atë që vizitorët mund të shijojnë atmosferën nga varkat, si dhe nga bregu dhe restorantet përreth, si në notat e bukura të muzikës ashtu edhe në perëndimin e diellit.

Ngjarja mbështetet nga OT Ulqin si dhe sponzorë të tjerë: Lovqen Osiguranje, Hipotekarna Banka, Tuegra doo, Gradja Commerce, Hotel Otrant dhe Riviera e Ulqinit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…