Organizata turistike Ulqin: Manifestiti tradicional “Të gjithë për turizëm”

Genta IsmailiOrganizata turistike Ulqin ne bashkëpunim me qendrën muzikore Lira, edhe kete vit organizojnë manifestimin “Të gjithë për turizëm”. Tre netë radhazi publiku vendor por edhe turistët qe priten ato ditë te vizitojnë Ulqinin, do të kenë mundësi te ndjekin program muzikor ne Ranë.
Nata e parë, me 29.04. me fillim në orën 18h i është kushtuar më të vegjëlve tanë. Do të ketë karnaval, folklori i sapo formuar i fëmijëve “Fluturat” si dhe këngë dhe recitime nga fëmijët e çerdheve të Ulqinit.Si dhe talentet e rinj.
Nata e dytë, me 30.04. me fillim ne orën 20h i eshte kushtuar klapave.
Nata e tretë, si dhe ajo qëndroja me fillim në orën 20h i është kushtuar muzikës moderne me pjesëmarrje të këngëtarëve si: Cani, Trio band dhe Ivana dhe rock trio, pa munguar dhe ylli i natës, këngëtarja shumë e njohur nga Kosova, Genta Ismaili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…