Osmanoviq (PDS): QËNDRONI NË SHTËPI QË TA FITOJMË LUFTËN

SeadiMesazhi i kryetarit të Këshillit komunal të Partisë Demokratike të Socialistëve Ulqin Mr. Sead Osmanoviq.

Të nderuar qytetar te Ulqinit,

Uroj të keni forcë, durim dhe mençuri që të gjithë së bashku, me solidaritet te plote të luftojmë kundër kësaj sëmundje të eger. Ju lutem, respektoni rregullat, sepse kjo është e vetmja mënyrë për te dalur nga kjo situate! Nuk dëshirojmë që të na përsëritet skenari i shteteve fqinje!

Falenderim i veçant Qeverisë së Malit të Zi, pushtetit lokal, të gjithë institucioneve dhe organizatave, punonjësve të shëndetit dhe të gjithë punonjësve të tjerë, per aktivitetet e ndërmarura për parandalimin e përhapjes së virusit COVID19 dhe për veprat e tyre që të mundesojne vazhdimin jetes dhe funksionimin normal në qytetin tonë. Puna e tyre e palodhshme është shembulli me i mire i humanizmit.

Na ka mbetur edhe shumë për të bere, por pikë së pari duhet që ta fitojmë kete luftë se bashku, që të kemi fuqi për të vazhduar punen, jeten dhe të fitojmë betejat e reja.

Qëndroni në shtëpi! Për Ju, për familjet Tuaja, për Ulqinin, për Malin e Zi!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit