OT: 30 PËR QIND MË SHUMË MYSAFIRË

Organizata turistike, Turisticka organizacijaNë rivierën e Ulqinit pushojnë 4.628 mysafirë ose për një të tretën më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar, njoftohet nga Organizata Turistike.

Vizitë të mirë kanë të gjithë format e akomodimit: në hotele janë 2.450 mysafirë, në akomodim privat 2.001, në kampe u evidentuan 177 mysafirë.

Në OT shpresojnë se vizita e mirë do të vazhdojë edhe në gjysmën e dytë të shtatorit meqë paralajmërimet e meteorologëve thonë se do të jetë mot i mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…