OT: “BALKAN DANCE FESTIVAL” NË PLAZHIN “COPACABANA”

Kopakabana, CopacabanaNë Ulqin me 6 dhe 7 gusht 2016, në bashkëpunim me Organizatën Turistike të Ulqinit do të organizohet festivali Balkan Dance që do të mbahet në plazhin Copacabana në Plazhin e madh.

Sigurisht që ky festival ka një rëndësi të madhe për promovimin e ofertës turistike të qytetit tonë, ku në kuadër të këtij festivali përveç disa emrave të njohur të muzikës nga rajoni siç janë Aco Pejoviq, Sasha Matiq, Sars dhe shumë DJ nga vendi dhe rajoni.

Do të mbahet edhe turniri në futboll “Balkan Beach soccer”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…