OT: BROSHURË E BOTUAR PËR ULQININ NË TRI GJUHË “A E DINI SE”

Organizata turistike ka publikuar një broshurë mjaft interesante të quajtur “A e dini se – fakte interesante për Ulqinin”.

Është shtypur në tri gjuhë – shqip, malaziase dhe anglisht.

Broshura përmban më shumë se 50 fakte interesante rreth këtij qyteti më të vjetër në Adriatik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…