OT: DY PËR QIND MË SHUMË MYSAFIRË SE VITIN E KALUAR

Ulqin, Ulcinj, PanoramaNga Organizata Turistike njoftuan se në rivierën e Ulqinit pushojnë 11.411 mysafirë ose për dy për qind më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar, si dhe që mbi 90% janë të huaj.

Vizitë të shkëlqyer kanë hotelet. Në këtë formë të akomodimit pushojnë 4.656 mysafirë ose për 17 për qind më shumë se në vitin 2017.

Për nga përqindja, vizitë edhe më të mirë shënojnë kampet, ku janë të regjistruar 785 mysafirë ose për 41 për qind më shumë, gjersa në akomodimin privat janë 5.934 mysafirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…