OT: KJO SEZON MË E MIRË SE AJO E VITIT TË KALUAR

“Në bazë të një numri të madh të treguesve, kjo sezon ishte më e mire se ajo e vitit të kaluar”, ka deklaruar drejtori i Organizatës turistike të Ulqinit Minir Karamanaga.

Ai për “Dan” tha që “gjithmonë mundet më mirë” duke shprehur shpresën që trendi i vizitës më të madhe dhe rezultateve më të mira do të vazhdoj edhe vitin e ardhshëm.

Sipas fjalëve të tija, ekzistojnë probleme të mëdha në turizëm. “Ato paraqiten për çdo vit, siç janë mungesa e hapësirës së parkingut, dilerët, lypësit, zhurma”, tha ai dhe shtoi që qyteti këtë verë ishte shumë më i pastër, ndërsa infrastruktura rrugore më pak e ngarkuar.

“Dan” përcjell dhe pakënaqësinë e disa punëtorëve turistik në Ulqin për arsye të problemeve në furnizim me ujë dhe rrymë elektrike gjatë sezonit. “Mysafirët habiten pse nuk ka asnjë lloj animacionit. Përveç plazheve nuk ju ofrohet asgjë”, tha qiramarrësi i “Liman 2” Predrag Klikovac, i cili theksoi që ka pritur të paktën 50 për qind rezultate më të mira.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari
Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë më vonë disa

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide