OT: MBI 2.600 MYSAFIRË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në fund të kësaj jave, tradicionalisht në rivierën e Ulqinit mbërrin vala e parë e madhe e mysafirëve, por vizita tashmë është shumë e mirë.

Siç njofton Organizata Turistike, në Ulqin po qëndrojnë 2641 mysafirë, prej të cilëve 86 për qind janë të huaj.

Një vizitë e shkëlqyer është në hotele, ku pushojnë 1648 turistë, dy janë regjistruar në kampe, ndërsa 991 mysafirë janë në akomodime private.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…