OT: MYSAFIRË 13 PËRQIND MË PAK SE VITIN E KALUAR

Trendi negativ i vizitës së turistëve në rivierën e Ulqinit ka vazhduar edhe këtë javë. Siç është lajmëruar nga Organizata turistike, në Ulqin pushojnë 27704 mysafirë, apo 13 përqind më pak se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar.

Më të vizituar nga pushuesit janë kampet ku ka gati tre herë më shumë mysafirë se vitin e kaluar në të njëjtën kohë, si dhe hotelet, ku pushojnë 15 përqind më shumë turistë.

Për të njëjtën përqindje, vizitë më të vogël të mysafirëve shënojnë akomodimet private, ku në fund të kësaj javë janë regjistruar diçka më shumë se 25 mijë mysafirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…