OT: MYSAFIRË DHJETË PËRQIND MË SHUMË SE VITIN E KALUAR

Organizata turistike ka deklaruar që në rivierën e Ulqinit pushojnë 4900 mysafirë apo dhjetë përqind më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar.

Siç është thënë UL-infos nga ky institucion, më së shumti mysafirë janë regjistruar në akomodimet private, mbi 2600. Në hotele pushojnë 2127, ndërsa në kampe dhe pushimore 134.

Nga numri total i mysafirëve, të huaj janë 97 përqind e turistëve të regjistruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…