OT: MYSAFIRË MË SHUMË PËR NJË TË KATËRTËN SE VITIN E KALUAR

Organizata turistike ka lajmëruar që nga mesi i shtatorit në rivierën e Ulqinit pushojnë 1863 mysafirë, gjegjësisht 27 për qind më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar.

Të gjithë llojet e akomodimit shënojnë vizitë më të mirë, ndërsa më të mirën hotelet ku janë të regjistruar rreth 75 për qind të turistëve që janë lajmëruar në Ulqin. Në akomodim privat qëndrojnë 380, ndërsa në kampe 71 mysafirë.

Nga numri i përgjithshëm i turistëve, 1710 janë të huaj, e vetëm 153 vendas.

Sipas fjalëve të hotelierëve, vizita e mirë në objektet e tyre pritet deri në fund të këtij muaji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…