OT: MYSAFIRË MË SHUMË PËR NJË TË KATËRTËN

ValdanosSipas të dhënave të Organizatës turistike këto ditë në të gjithë format e akomodimit në rivierë të Ulqinit pushojnë rreth 11.500 mysafirë.

Kjo, siç theksohet, është për 27 për qind më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar.

Mbushjen më të mirë e shënon akomodimi privat ku janë të regjistruar 8.373 turistë ose për 34 për qind më shumë se në vitin 2015, gjersa në hotele mbushja është për 11 për qind më e mirë që do të thotë se aty pushojnë 2.810 mysafirë.

Rreth 96 për qind të turistëve në Ulqin janë me pasaportë të huaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…