OT: MYSAFIRË PËR NJË TË PESTËN MË SHUMË SE VJET

Holiday-accommodation-in-Montenegro-holiday-in-Ulcinj-of-7€-Copacabana-Beach_Velika-Plaza.1Sipas të dhënave të Organizatës turistike të cilët iu dhanë Portalit Ul-info, në rivierën e Ulqinit këtë fundjavë pushojnë mbi 27 mijë mysafirë, që është për 20 për qind më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar.

Më së shumti mysafirë janë në akomodimin privat, 24 mijë, në hotele pushojnë tre mijë, derisa në kampe 280 mysafirë.

Nga numri i përgjithshëm i mysafirëve, vetëm 1237 janë vendas.

Nëse gjykojmë sipas plazheve të mbushura dhe trafikut të rënduar, atëherë në Ulqin këto ditë pushojnë të paktën tre herë më shumë mysafirë seç janë të regjistruar zyrtarisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…