OT: MYSAFIRË SHTATË PËR QIND MË SHUM SE VITIN E KALUAR

Stari grad UlcinjKëto ditë në rivierën e Ulqinit qëndrojnë zyrtarisht 2837 mysafirë, që është shtatë për qind më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar, është njoftuar Portali Ul-info nga Organizata turistike e Ulqinit.

Siç thuhet, gati gjysma e mysafirëve, apo 1377, është e vendosur në hotele, që është për 12 për qind më shumë se në vitin 2013.

Në këtë mënyrë janë vërtetuar deklaratat e drejtuesve të ndërmarrjeve hotelerike-turistike që parasezoni në rivierën e Ulqinit është më i mirë se një vit më herët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…