OT: NË PANAIRIN E PARISIT

Organizata turistike e Ulqinit, në bashkëpunim me Ministrinë e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit dhe Organizatën nacionale turistike, promovon ofertën turistike të Ulqinit në bursën e turizmit “Top Resa 2013” në Paris, i cili mbahet deri më 27 shtator.

Panairi “Top Resa” mbledh një numër të madh të profesionistëve në biznesin e turizmit, është vetëm i karakterit biznesor, ndërsa pjesëmarrja në këtë panair mundëson vendosjen e kontakteve dhe punës me turoperatorët  në kohën kur është optimale të planifikohen dhe kontraktohen punët për vitin e ardhshëm.

Pritet që vitin e ardhshëm panairin ta vizitojnë rreth 30.000 vizitorë dhe mbi 3000 përfaqësues të shtëpive mediatike, si dhe njerëz të biznesit të cilët planifikojnë të investojnë në turizëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…