OT: NË RIVIERËN E ULQINIT PUSHOJNË 1.615 MYSAFIRË

Turisticki punkt, Pika turistikeNë fillim të korrikut në rivierën e Ulqinit u regjistruan mbi 1.600 mysafirë, njoftohet nga Organizata Turistike.

Siç theksohet, numri më i madh i mysafirëve janë në akomodimin privat (1469), gjersa në hotele dhe në kampe janë 146 mysafirë.

Rreth 95 për qind e mysafirëve janë me pasaportë të huaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…