OT: NË SHTATOR 50 PËR QIND MË SHUMË MYSAFIRË

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaDrejtori i Organizatës Turistike të Ulqinit Fatmir Gjeka deklaroi se ky shtator, sipas numrit të mysafirëve, është më i vizituari në dekadën e fundit.

Sipas fjalëve të tija, në rivierën e Ulqinit edhe këto ditë pushon numër i konsiderueshëm i turistëve të cilët kënaqen duke falënderuar kushtet e favorshme klimatike, ofertën e mirë dhe çmimet e volitshme.

„Nëse bëjmë krahasimin me vitin e kaluar, tani kemi 50% më shumë mysafirë. Edhe pagesa e taksës së banimit është më e lartë për 13 për qind“, tha Gjeka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…