OT: NË ULQIN QENDROJNË RRETH KATËR MIJË TURISTË

Në rivierën e Ulqinit kah fundi i kësaj javë qëndrojnë rreth katër mijë turistë, kumtohet nga organizata turistike.

Numri më i madh i turistëve, 1854, qendrorë në hotele. Nga ky numër të vendit janë 150, e të tjerët janë të huaj. Njëkohësisht në kampe banojnë vetëm 70 mysafirë.

Sipas vlerësimeve të OT, në akomodimet private qëndrojnë nga 1500 deri në 2000 mysafirë.

Pritet që deri në fund të kësaj jave në territorin e komunës së Ulqinit të vendosen pikat Turistike-Informative ku do të mund të regjistrohet banimi dhe të merren të gjitha informatat e nevojshme për qytet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…