OT: NGA E ENJTJA TAKSA E BANIMIT NJË EURO

Organizata Turistike e Ulqinit njoftoi se nga data 1 shkurt (e enjte) taksa turistike në Ulqin do të jetë një euro.

Siç thuhet, vendimi për këtë është marrë në seancën e 29 dhjetorit 2023 nga Kuvendi i Komunës së Ulqinit.

Ky vendim është publikuar në Fletën Zyrtare të Malit të Zi më 23 janar dhe do të hyjë në fuqi tetë ditë pas publikimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…