OT: PANAIRI NË PRIZREN

Në kuadër te panairit të artizanatave dhe punimeve të dorës që po mbahet në Prizren, nën organizimin e Drejtorisë së turizmit dhe zhvillimit regjional, Organizata Turistike në bashkepunim me Komunen e Ulqinit, po promovojnë ofertën dhe vlerat artizanate të vendit tonë.prizren2Hapjen e panairit pati nderin ta beje nenkryetari i Komunes se Ulqinit z. Ardian Mavriq.

Ne kete panair gjithsejt kane marre pjese 60 ekspozues e nder to edhe zonjat nga Ulqini Feriha Llunji dhe Vjollca Dibra te cilat ne menyren me te denje po prezantojne vlerat tradicionale te Ulqinit. Poashtu perfaqesuesi i Organizates Turistike Armend Milla morri pjese ne nje seminar ku u bisedua per ruajtjen e vlerave kulturore, respektivisht per rolin e turizmit dhe vlerave tradicionale.

Ky panair ka filluar nga data 12 dhe do zgjase deri neser, me 14 qershor. Shpresojme qe edhe ky aktivitet qe ka te beje me promovimin e ofertes turistike do te ndikoje ne rritjen e numrit te turisteve nga Prizreni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…