OT: PESË MIJË MYSAFIRË NË ULQIN

292954_10151147614566101_829215194_nNë ditët e para të majit në rivierën e Ulqinit kanë pushuar rreth pesë mijë mysafirë dhe vizitorë, është lajmëruar Portalit Ul-info nga Organizata turistike.

Siç njoftohet, diçka mbi një mijë mysafirë kanë qëndruar në hotele, nga të cilët madje 700 në “Otrant”. Numër i konsiderueshëm i turistëve ka qëndruar në akomodime private dhe në shtëpiza në Bunë, ndërsa një pjesë edhe në shtëpitë e veta.

Më së shumti mysafirë tradicionalisht ishin nga Kosova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…