OT: PRAPË VIJNË GAZETARËT

TOU ShKëtë javë në rivierën e Ulqinit vijnë edhe dy grupe gazetarësh, mësojmë nga Organizata turistike e Ulqinit. Bëhet fjalë për vizita studimore të gazetarëve nga Bosnja dhe Hercegovina dhe Maqedonia.

Me grupet e gazetarëve nga Rusia, Serbia dhe Kroacia të cilët më herët kanë qëndruar këtu, arrihet deri tek shifra prej 120 punëtorëve mediatik të cilit gjatë qershorit ishin në Ulqin dhe shkruanin për bukuritë e kësaj komunë dhe përgatitjes tonë për sezonin e ardhshëm turistik.

Përndryshe, nesër OT e Ulqinit do të jetë në Beograd ku, në kontakt të drejtpërdrejt me përfaqësuesit e agjencive dhe medieve, do të promovojë ofertën e Ulqinit dhe do të ftojë njerëzit nga ky vend të zgjedhin Ulqinin si destinacionin e tyre për pushime verore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…