OT: PREZANTIMI I OFERTËS SË ULQINIT NË STAMBOLL

Organizata turistike, Turisticka organizacijaGjatë kësaj jave, prej më 28 deri më 31 janar, do të mbahet panairi i turizmit në Stamboll (EMITT 2016).

Në këtë eveniment, i cili është një nga pesë manifestimet turistike më të rëndësishme në botë, Organizata turistike e Ulqinit do të prezantojë ofertën e kësaj komunë për verën e ardhshme.

Numri i mysafirëve nga Turqia të cilët vizitojnë rivierën e Ulqinit rritet prej vitit në vit, kështu që kjo është mundësi e mirë që panairi i ardhshëm në Stamboll të shfrytëzohet që të rritet interesimi i agjencive turke dhe turistëve individual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…