OT: SARVAN DREJTORESH, KARAMANAGA KËSHILLTAR

Në mbledhjen e sotme të këshillit ekzekutiv të Organizatës turistike të Ulqinit, e cila është mbajtur në kabinetin e kryetarit të komunës Fatmir Gjeka, për ushtrues detyre të këtij institucioni është emëruar Zana Sarvan.1Ajo është funksionar i lartë i lëvizjes qytetare “Perspektiva”, të cilës, sipas marrëveshjes së koalicionit për qeverisje në këtë komunë, i ka takuar ky vend.

Drejtori i deritashëm i OT Minir Karamanaga do të kryej funksionin e këshilltarit të drejtorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…