OT: SEZONI VAZHDON NË RIVIERËN E ULQINIT

Ulqin, Ulcinj, PanoramaSipas të dhënave të sotme të Organizatës Turistike, në rivierën e Ulqinit, në veçanti për shkak të motit të mirë, sezoni vazhdon akoma.
Të dhënat tregojnë se në këtë komunë pushojnë 11.475 mysafirë, ose për 88 për qind më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar.
Kësaj i kontribuon edhe fakti se në akomodimin privat janë të regjistruar 7.502 turistë, që është për 135 për qind më shumë se në vitin 2017.
Vizitë të mirë shënojnë edhe hotelet me një të tretën më shumë, gjegjësisht kampet ku pushojnë gati dy të tretën më shumë mysafirë se një vit më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…